FRIDOOR ajtók

FriDoor beltéri ajtók: tiszta - modern - megfizethető

Manapság egyre gyakrabban találkozhatunk az utólag szerelhető tokos ajtók megnevezéssel. Ennek még különösebb jelentőséget nem kell tulajdonítani, de annyi biztos, hogy sok mindent meghatároz. A beltéri ajtók kiválasztását célszerű a falnyílások kialakítása előtt, a tervezés időszakában kiválasztani, mivel ezen ajtók szabványméretű nyílást igényelnek. Az ilyen típusú ajtók beépítése viszont kész padlószintre (burkolatra) kerül festés után (illetve az utolsó színréteg előtt).

Az ajtók többféle felületben léteznek: dekorfóliázott, CPL, CPL-Cross, furnérozott... Mind átmenő küszöbhöz készül, gumitömítésre zár fel, szépen finoman záródik, gyönyörű kilinccsekkel.

A dekorfóliázott ajtó tökéletes választás azoknak, akik nem festhető fenyő ajtóra vágynak. Hasonló áron kész felületet kapnak különféle színekben. Tiszta beépítés, modern külső, megfizethető áron.

A CPL felület melamingyantával keményített karc, kopás és vegyszerállóbb felület. Az ajtólap belső része ráadásul nem papírrács-betét, hanem furatos forgácslap, ami szintén nagy különbség. A magasabb minőség-műszaki tartalom magasabb árral jár, de FriDoor akcióban ki lehet fogni jó áron csodálatos ajtókat. Aki nem okvetlen adna többet egy adott összegnél beltéri ajtóért, annak azt javasoljuk, hogy személyesen jöjjön el és FriShopunk kínálatában csak simítsa végig a két ajtó felületét. És már megért mindent. Szintén igaz: tisztán építhető, modern-szép felületek, megfizethető áron az adott kategóriában.


További felületképzési megoldások

Profilpréselt ajtóként emlegetjük azokat az ajtókat, ahol többrétegben lakkozott fehér ajtólapok fehér tokkal egy klasszikus, de örök divat darabjai. Nagyon igaz, hogy "Egy beltéri ajtó az fehér!" Minden falszín, minden burkolat passzol hozzá. A többrétegű lakkozás miatt örök darabok.

Furnénozott felületek a fa szerelmeseinket nagy kedvencei, hiszen itt az ajtólap felső felületrétege az eredeti fa anyagából való. Nagyon komoly minőséget és eleganciát sugároznak. Hosszanti, kereszt, vagy váltott fúrnér felületek között az intarziafúrnérozott ajtók is megtalálhatóak.

A mai legmodernebb külsővel a Lineo, Skyline, Insert 4 ajtócsaládok rendelkeznek, de üvegezési opciókkal, dekorcsíkokkal teljesen egyedi ajtók álmodhatók.