Rólunk

A Kék Ablak Kft. 1996 - ban jött létre. Az alapítástól kezdve Schmidt Dezső a cég ügyvezetője, aki építész végzettségével megalapozta a szakmai hozzáértést. A 16 év alatt folyamatosan bővült termékkínálatunk, tapasztalataink lettek, hogy mi az, amit érdemes árusítani. Mára a nyílászárók teljes palettáját kínáljuk vevőinknek, szem előtt tartva a minőséget.

Bemutatótermünkben több fős szakképzett tanácsadó kollégánk áll ügyfeleink rendelkezésére. A szerelési munkálatokat a homlokzati nyílászáróknál és kiegészítőknél saját szerelők végzik kiemelkedő munkakedvvel és sok éves szakmai tapasztalattal. A garázskapuk szerelését -  akár kapcsolódó lakatos munkákkal együtt - alvállalkozó oldja meg széles körű termékismeretével és komoly szakmai tapasztalatával.
Vevőink közé tartozik úgy a lakosság, mint az építőipari kivitelező cégek is.
Szolgáltatásainkkal az a célunk, hogy vevőink a megbízható minőségű termékeket - a megfelelő áron - megbízható beépítőkkel szereltetve tudják megvásárolni.
2010. májusától egy antikváriumi tevékenységgel is bővültünk. A Könyves Pirinyó Antikváriumban Schmidt Orsolya áll az eladópult mögött. Televíziós műsorszerkesztői munkáján túl zenét kedvelő és gyakorló illetve a művészetek iránt aktívan érdeklődő ember, kinek beállítottsága és hozzáértése rokonszenvet ébreszt mindenkiben, aki egyszer belép hozzá.
Használt könyvek adás-vételén túl kották minden hangszer tanításához, szolfézskönyvek, zenei segédeszközök, hangszerek és egyéb zenéhez kapcsolódó ajándéktárgyak ...

Kék Ablak Kft.  -  Minden, ami nyílást zár!

 
További mappák

Kollégáink

Mógor-Schmidt Katalin Ügyvezető igazgató 30/223-7723 Mógor Tibor Ügyvezető társ Értékesítés, felmérés 30/814-4501...

Kollégáink

Zenekar

A Kék Ablak Kft. dolgozóinak egy része aktív tag Pápa Város Fúvószenekarában. Kövesse zeneszeretettel a zenekar...

Zenekar