Télikert árnyékolás

A télikertek árnyékolása a mai napokban sajnos nem kap elég nagy hagsúlyt. Elkészül egy télikert vagy terasz bármilyen formában megvalósítva. Ez természetesen kerül amennyibe kerül, mert szeretnénk és tetszetős - jól használható plusz élettér. De ha nem gondolkodunk előre az árnéykolásról, akkor lehet, hogy egy esti órákig nem használható teraszrészt vagy egy fullasztóan meleg - kiszellőztethetetlen "üvegkalitkát" készítettünk. Ilyenkor utólag már sokkal körülményesebb esetleg drágább, néha megoldhatatlan feladat lesz a hatékony árnyékolás.

Télikert árnyékolása történhet külső vagy belső oldalról felszerelt bármilyen szerkezet. A Markilux biztonságos-időtálló-szép megoldást kínál erre.

A szövetek a cég saját gyártásában elkészülő 50 faktoros UV-A, UV-B védelmet biztosítanak az alatta tartozkodóknak. A fenti képen jól látható, mit is jelent az a szó: öntisztuló. Így nincs gond az anyag élettartam alatti takarításával.

Maga a szerkezet alumíniumból készül. A szerkezet festése szintén készülhet öntisztuló festéssel, így a külső oldalra szerelt árnyékoló sem igényel különösebb takarítást (ez bizonyos helyeken lehetetlen is!)

 

 

Árajánlatot kérek...